Hydra'Global

Az anti-aging hidratálás új generációja 

A dehidratált bőr optimális kezelésére a Maria Galland újjáteremtette a hidratálás fogalmát és megalkotta az anti-aging hidratálás új generációját, a Hydra'Global sorozatot, mely teljeskörű, szinergikus hatás fejt ki:

 • karbantartja a bőr saját önhidratáló erőit
 • megerősíti a bőr védelmi funkcióit
 • stimulálja a bőraktivitást

Mindezt egy vadonatúj technológiára építve:

Hatékony hidratáló aktív összetevők és anti-aging öregedésgátló komplexek elegyítése
a teljeskörű hidratálás érdekében, amely fenntartja a bőr fiatalságát.

A hidratálás a szépségápolás elengedhetetlen lépése minden életkorban.

A dehidratált bőr, mint bőrprobléma minden életkorban és minden bőrtípusnál (olajos, kombinált, száraz...) egyaránt jelentkezhet. 

Tünetei:

 • Fakó arcszín - a természetes ragyogás hiánya
 • Érdesség
 • Feszülő bőrérzet
 • Rugalmasság hiánya
 • Kellemetlen bőrérzet
 • Finom vonalak

NUTRI'VITAL

A választás luxusa!

Amennyiben a száraz bőr megnehezíti az életed, feszül a bőröd, piros, viszket és jól esik egy tápláló krémmel megajándékozni a bőrödet, akkor a NUTRI'VITAL termékcsalád a megfelelő számodra.


Az ikonikus No.5 azaz az ötös krém köré épült vadonatúj termékcsalád a 2022-es év újdonsága, mely technológiai újítások mellett textúrák és illatok különböző variációit nyújtja számodra, így biztosan megtalálod a tökéletes választást.

A hatóanyagok között értékes olajok, erős antioxidánsok és fermentált összetevők biztosítják, hogy a bőr táplált, puha és bársonyos legyen. Biomimetikus lipidek szerepelnek a hatóanyagok között, ez azt jelenti, hogy ugyanúgy néznek ki, mint a bőr saját összetevői, így a bőr a termék használata után azonnal úgy tekint rá, mintha a saját része lenne, így fel tudja használni és egyből be tudja építeni.Tartalmaz még egy "powerbank-ként" szolgáló hatóanyagot, mely a sejteket, mint egy külső telefontöltő folyton energiával látja el. Ezáltal a bőr védőrétege helyreáll, a sejtes funkciók aktívak lesznek, a bőr élettel teli, üde és ragyogóvá válik.

MILLE-FENSÉGES FIATALSÁG KEZELÉS

Fedezd fel az egyedülálló szépségápoló rituálét! MILLE, a teljes körű megoldás a bőr fiatalságának megőrzésére 

A nyári időszak egyet jelent az esküvők és különleges alkalmak sokaságával. Legyél akár a menyasszony, örömanya, tanú, testvér vagy a legjobb barátnő, Te is megérdemled, hogy a legcsodálatosabban ragyog. Készülj fel Te is a különleges alkalmakra a megújult, exkluzív Mille Fenséges Rituáléjával.

A Mille termékcsalád önmagában is a legkülönlegesebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek otthoni ápolásra is elképesztő eredményeket mutatnak. A termékcsalád fő hatóanyagai a 24 karátos arany, a fehér szarvasgomba, a feszesítő peptidek, a speciális sejtaktivátor és az igazgyöngy. Ezen fő hatóanyagokon kívül, növényi olajakat, tápláló lipideket, őssejteket, vitaminokat is tartalmaz a termékcsalád. Már a hatóanyagok, illatok és textúrák önmagukban is egy különleges élményt adnak, de a Mille fenséges rituáléja teljes kikapcsolódást nyújt a nagy nap előtt. 90 perces teljes kikapcsolódás, melyben csak azon van a fókusz, hogy a bőröd és Te magad felfrissülj megszépülj, hogy a legjobb formádban lehess és tündökölj.

SENSI'REPAIR-AZ ÉRZÉKENY BŐR VÉDELMEZŐJE


A SENSI'REPAIR termékcsalád a legújabb szépségápolási megoldásunk az érzékeny bőr számára, amely napról napra kölcsönöz ragyogó és egységes bőrképet.

Az érzékenység bármilyen bőrtípus mellé kialakulhat, akár olajos, száraz, zsíros és vízhiányos bőr mellé is egyaránt társulhat. Kulcsfontosságú, hogy első lépésként az érzékenységet kezeljük és ezt követően tudjuk a bőrtípust megfelelően ápolni. A Sensi'Repair termékcsalád tagjai kifejezetten az érzékeny, kipirosodó bőrtípus igényeire lettek kifejlesztve. A legfontosabb dolog, hogy a bőr barrier -védekező rétegét helyreállítsuk, miközben megvédjük a külső negatív ingerektől és stressztől. A hatóanyagok között szerepelnek a probiotikumok, melyek újjáépítik a barriert, ezen felül az aloe vera és a fermentált svájci méz kivonat, melyek megnyugtatják és erősítik a bőrt. A nedvesség megkötő faktorok, táplálják, hidratálják a bőrt, a külső negatív behatásoktól pedig a biomimetikus lipidek védenek. Ezek a lipidek a bőr saját szerkezetével szinte egyenértékűek, így könnyedén felismeri őket, ennek köszönhetően fel tudja használni, és beépíteni őket, megvédve ezzel a bőr egészét.

LIFT'EXPERT

Egyedülálló anti-aging termékcsalád és kezelés a 40-es éveikben járó hölgyek számára!

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat?

A Maria Galland a Lift'Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a 40-es éveikben járó hölgyek szépségét. Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet? Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van - egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka - és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását - egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.
A Maria Galland a Lift'Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a 40-es éveikben járó hölgyek szépségét.

LUMIN'ÉCLAT

Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire!

Zsonglőrködni a munka, család, szabadidő hármasával nem könnyű feladat, sokszor napi 24 óra is kevés ehhez.

 • 30-as nőként ma számos új kihívással kell szembenéznünk:
 • kormányozzuk a házasságunkat, a kapcsolatainkat,
 • gondoskodunk a gyerekeinkről, próbálunk helyt állni a munkahelyünkön
 • és akkor még nem is beszéltünk például egy esetleges
 • lakásvásárlás nem kis megpróbáltatásairól stb.

Ez az intenzív élet tele van sikerekkel, lelkesedéssel, de sajnos kéz a kézben jár a stresszel és az alváshiánnyal is, és ez a hektikusság nyomot hagy bőrünkön is: megjelennek az öregedés első jelei:

 • az első ráncok és szarkalábak láthatóvá válnak az arcon
 • az arcbőr veszít ragyogásából
 • az arcszín már nem olyan egyenletes, mint korábban
 • a bőr vékonyabbá, szárazabbá, érzékenyebbé válik

Egyszerű, nem túl időigényes, de hatékony megoldásra van szükség, mely azonnal visszaadja a bőr ragyogását és megőrzi fiatalságát.
A Maria Galland Lumin'Éclat koncepciója megadja mindazt, amire ebben a helyzetben szükséged van.

ACTIV'AGE

Az érett bőr szépségének aktiválására

Egész nap csak jönnek-mennek, nincs megállás,
minden ugyanúgy pörög körülöttük, mint 10 éve.
Szinte észre sem veszik,
hogy már betöltötték az 50. életévet is.
Ez nemcsak számukra, hanem bőrük számára is egy fordulópont.Ilyenkor olyan hatékony megoldásra van szükség,mely aktiválja az érett bőr szépségétés megfelel változó igényeinek!Te is keresed ezt a hatékony megoldást?Tapasztald meg a Maria Galland Activ'Age termékcsalád egyedülálló feszesítő erejét és szemmel látható eredményeit! Mondj IGEN-t az Activ'Age termékekre,melyek abban segítenek Neked,hogy bőröd tökéletesen tükrözze belülről áradó szépségedet.

BODY CARE-A TESTÁPOLÁS ÚJ MŰVÉSZETE

A megújult BODY CARE termékcsalád tagjai egyesítik a bőr, a test és a lélek igényeit. Segítenek a női energia felszabadításában és ápolásában, ezáltal felfedve a valódi, egyedi és jellegzetes szépséget az arcon.

Nagyon fontos, hogy a bőr ápolása nem fejeződik be a dekoltázsnál, hanem bizony a test többi részére is érdemes odafigyelni, hogy egységben legyen szép, üde, egészséges a bőr. Ráadásul a testápolásnál egy "harmónia" is kialakul, mely tükröződni fog az arcbőr állapotán.
Erre született megoldásként a Maria Galland Testápolás művészete termékcsalád. Egy holisztikusabb felfogású testápoló család, mely arra hivatott szolgálni, hogy a bőrsejtek és a szaglás útján az agyban endorfint -boldogsághormont- termeljenek. A termék használata -a bőrápoláson túl- valóban a lélekre is hat, így tölti fel pozitív energiával a használóját. Ezt nevezzük neurokozmetikumoknak. A termékcsalád két lenyűgöző illattal varázsol el minket. Egy melegebb, édes vaníliás és egy citrusos energizáló illatanyaggal. A megfelelő termékek egymásra rétegzésével különleges harmóniájú illat jön létre, mely igazán segít elmenekülni a rohanó hétköznapokból.