Maria Galland Kezelések

Méthode Mosaique Modelante kezelés

A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát. A melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat.

A gyengéd érintések, a pihentető, relaxáló kézmozdulatok megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd a boosterek és a krémek felvitele után különleges technikával helyezem fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcod friss, feszes és sugárzó lesz.

Lumin'Éclat kezelés

75 perc pihentető és kizárólag manuális kezelési lépések, beleértve az intenzív tisztítást, hogy egyetlen kezelés alatt felfedje a fáradt, fénytelen, energiahiányos bőr természetes ragyogását.

 Egy csillogó frissességtől a fáradt szemek ismét gyönyörű ragyogással ragyognak. A kezelés igazi kikapcsolódást kínál a hektikus élettempónak kitett bőr számára. 

A speciális masszírozó mozdulatok intenzíven feltöltik az energiát és helyreállítják a bőr egyensúlyát. Egészségesebb megjelenésű bőr Visszaállítja a ragyogást Kisimítja a bőr általános textúráját (csökkenti a finom vonalakat, a kitágult pórusokat és az elhalt hámsejtek felhalmozódását) * 30 (20 és 40 év közötti) fakó bőrű nővel végzett felhasználói teszt eredményei, egyetlen bőrgyógyászati ​​ellenőrzés mellett végzett LUMIN'ÉCLAT KEZELÉS után. 

Lift'Expert Kezelés

Adja meg bőrének a LIFT'EXPERT bőrápoló kezelést, hogy azonnal látható eredményeket érjen el A kifejezetten a bőr igényeinek kielégítésére kifejlesztett Maria Galland Paris egyedülálló kezeléseket fejlesztett ki, a professzionális teljesítményű termékeket 100%-ban manuális masszázstechnikákkal kombinálva. 

Élvezze a Maria Galland Paris kezelés egyedülálló élményét intézetében: lazítson kozmetikusa hozzáértő kezének köszönhetően, és fokozza bőre szépségét egy személyre szabott arckezeléssel.

 A LIFT'EXPERT KEZELÉS azonnal feszesíti és meghatározza az arc kontúrjait, feltölti és kisimítja a ráncokat, valamint emeltebb és formásabb megjelenést kölcsönöz az arcnak, láthatóan fiatalabb bőrt kölcsönözve. Annak érdekében, hogy ez a kezelés megfeleljen az Ön igényeinek, a Maria Galland Paris esztétikusa bőrdiagnosztikát végez a kezelés megkezdése előtt. 

A masszázsokat és légzőgyakorlatokat magában foglaló üdvözlő rituálét követően egy pihentető sminkeltávolítás és egy radírozás készíti fel bőrét a LIFT'EXPERT KEZELÉSRE. A kifejezetten a LIFT'EXPERT SOIN számára kialakított 100%-ban manuális lifting masszázs a mély siklás, az öregedésgátló mozgások és az intenzív dagasztás kombinációja, beleértve a tapintást és a hengerlést. 

Ez a masszázs azonnal megemeli, feszesíti és dúsítja a bőrt, miközben serkenti a sejtaktivitást. A modellezés után lazítson egy lifting maszk felhelyezésével, miközben a kozmetikus a dekoltázs és a karok modellezését végzi el a maszk érvénybe lépése közben. Egy utolsó rituálét hajtanak végre ennek az abszolút relaxációs pillanatnak a végére.

Nutri'Vital Kezelés

Ez az áldásos és pazar kezelés a száraz és nagyon száraz bőrt is tökéletes, ápoló kényelemmel borítja be. 

A NUTRI'VITAL termékek és a jól ismert Maria Galland esszenciális masszázzsal való kombinációja táplálja, megnyugtatja és revitalizálja a bőrt, amely újra puhává, bársonyossá és ragyogóvá válik. 60 perc öröm! 

Menekülés egy pillanatra a tiszta élvezetért. Tapasztalja meg a NUTRI'VITAL élmény hatékonyságát és érzékiségét, kezelőink arany kezének köszönhetően. Professzionális protokollunk egy 60 perces, gusztusos kezelés, amely a száraz és nagyon száraz bőrt teljesen tápláló kényelemmel borítja be, és termékeinket, köztük az ikonikus N° 5 krémet kombinálja a jellegzetes Maria Galland esszenciális masszázzsal. Az ígéretünk? Táplált, megnyugtatott és revitalizált, a bőr rugalmassá, bársonyossá és ragyogóan széppé válik. 

Mille Rituálé Kezelés

Több, mint egy kezelés, ez egy igazi érzékszervi élmény, amely a pihentető mozdulatokat a legmodernebb öregedésgátló technikákkal ötvözi az időtlen menekülés pillanataiért.

 A szívében az 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, egy innovatív hidrogél textúrájú maszk, amely lehetővé teszi, hogy a TOP-CMG komplex hatóanyagai mélyen szétszóródjanak, miközben a bőrnek hihetetlen frissesség és jó közérzet érzetét kelti.

 A teljes arc-, nyak- és dekoltázsmasszázzsal kombinálva igazi kikapcsolódási pillanatokat kínál testnek és léleknek. A rendkívüli hatóanyagok szinergiában fejtik ki hatásukat a bőrön az öregedés jeleire: hidratálás, regeneráció, kisimult bőr, feszesség, rugalmasság és a ráncok csökkentése. A rituálé végén a bőr fenségessé válik, és új fiatalságát tárja elénk.

Activ'Age Kezelés

A kifejezetten az érett bőr igényeire kifejlesztett ACTIV'AGE kezelés a nagy teljesítményű professzionális termékeket 100%-ban manuális masszázstechnikákkal ötvözi a látható eredmények érdekében az első kezeléstől kezdve. 

Lényege: esztétikus nyirokelvezető mozdulatok, amelyek megelőzik a petrissage mozgások sorozatát, ütögető és mély effleurage mozdulatok a bizonyított látható eredményekért. 100%-ban kézi szobrászmasszázs Rugalmasabb, kisimultabb és jól táplált bőre gyönyörűen csillog. Azonnal megcélozza az idő összes jelét.

Hydra'Global Kezelés

Ez az új kezelés azonnali hidratálást, valamint frissességet és energiát biztosít. Műszeres vizsgálat*: + 36 % BŐRHIDRATÁLÁS 1 kezelés után.

 A bőr ÚJ ENERGIÁT és SUGÁRZÁST nyer A SZÁRAZAT RÁNCOK csökkennek A bőr TELJESEBBEN és FRISSEBBEN néz ki, a bőr Fénylő. A kezelés időtartalma 75 perc

Sensi'Repair Kezelés

A SENSI'REPAIR kezelést kifejezetten a legérzékenyebb bőr szükségleteinek kielégítésére fejlesztették ki. 45 perc intenzív relaxáció és nyugalom a bőr regenerálódásához, ellazításához és megnyugtatásához. Professzionális technika, amely egyesíti a relaxáló és stresszoldó mozdulatokat.