Fazekas Anna

A kozmetika számomra nem csak a finom krémeket jelenti, hanem egy exkluzív megjelenést, prémium minőséget, finom eleganciát és egyben felelősséget a kedves vendégeim bőre iránt. Továbbá azt, hogy vendégeim részére olyan biztos megoldásokat tudok nyújtani, amelyekkel egészségügyi problémáikon és esztétikai megjelenésükön képes vagyok javítani. A masszázs során nem csak a vendég bőrét masszírozom át, hanem a lelkét is. A Maria Galland számomra megtestesíti azt a kozmetikai márkát, amely megegyezik az én "hitvallásommal". Szeretem látni, ahogy lépésről lépésre szépül és változik át egy boldogságtól teli kisimult arc. 

Eddigi eredményeim:

  • 2022 Az év Maria Galland kozmetikusa
  • 2022 Turul Szépség díjazott
  • 2023 Az év Online Marketing Díj


Gilicze Éva

Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek. Szerintem az egyik legszebb női szakmát választottam. Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem, hivatásom és a hobbim is.

A szépségipar az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy naprakész legyek az új hatóanyagokkal és kozmetikai eljárásokkal kapcsolatban. Szakmai tudásom bővítése érdekében folyamatosan tanfolyamokon veszek részt, hogy vendégeim részére mindig a legjobbat tudjam nyújtani.